Leírás

Ez az oldal tippek trükkök megosztásával foglalkozik, főleg az informatika világából azon belül is a grafika, kiadványszerkesztés témából fogok pár dolgot megosztani.

Címkék

3D (3) AHCI (1) BIOS (1) borító (1) CD (1) CDBrunerXP (1) DVD (1) facebook (1) fogaskerék (1) free (1) frissítés (1) golyó (1) grafikon (1) ikon (1) ingyen (1) ISO (1) jpg (1) kendő (1) képfájl (1) Lumia 920 (1) mikroszálas (1) monitor (1) Nokia (1) pdf (1) png (1) pool (1) rejtett (1) SATA (1) Szoftver (1) tisztítás (1) total commander (1) tv (1) unlock (1) windows 8 (2) Windows Phone (2) Címkefelhő

Kapcsolat

Iratkozz fel a hírcsatornára!

contactBejegyzések
Kommentek

Akár küldhetsz e-mail is az alábbi címre: zega01[kukac]gmail[pont]com

Windows Phone 7.8 frissítés

2013.01.31. 20:09 | ZeGa | 1 komment

Mától elérhető Windows Phone 7.5 (mango) szoftveres készülékre a 7.8-as verziószámot viselő program, ami tulajdonképen WP 8 kicsit butított verziója. Persze a frissítés régiónként történik és elsősorban a független készülékek kapják meg.

De... 

Akiknek várni kell, mert szolgáltató függő a telefonjuk vagy mert nem abban a régióban élnek, ahol már elérhető a frissítés azoknak sem kell aggódniuk. Létezik egy módszer arra, hogy lehet frissíteni a készüléket idő előtt. Ezt fogom most ismertetni.

  1. A készüléket kapcsoljuk repülő üzemmódba ezzel kikapcsolva az adatforgalmat és a wifit. Ezt a beállítások menüpontban tudjuk megtenni.
  2. Csatlakoztassuk a készüléket a számítógéphez USB kábelen keresztül.
  3. Indítsuk el a Zune szoftvert, majd a beállításokban kattintsunk a telefon menüpontra.
  4. A frissítés menüpontra kattintás után 2-3 másodperccel húzzuk ki az internetkábelt a számítógépből és várjunk.

Ha szerencsénk van akkor felkínálja a szoftver az új frissítést, de ha nem akkor se keseredjünk, mert előre nem biztos, hogy sikerül, fontos az időzítés. Próbálkozzunk csak nyugodtan nem lesz belőle baj.

Ezt a lépéssorozatot háromszor kell elvégeznünk mivel a 7.8-as frissítés 3 részre osztva érkezik.

A módszert kipróbáltam és működik. Barátnőm Lumia 710-es készülékét így frissítettem, ami nem mellesleg Telenor függő.

Az itt leírtak elég biztonságosak, de az ördög nem alszik ezért mindenki csak saját felelősségére használja fel!

Címkék: frissítés Windows Phone

A bejegyzés trackback címe:

https://toptippek.blog.hu/api/trackback/id/tr635055507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

James64 2013.03.31. 16:50:52

...és valóban müxik a dolog! Igaz én nem húzgáltam semmiféle kábelt hanem egyszerűen letíltottam az eszközkezelőben a hálózati kártyát..Valóban egy kicsit macerás volt mert az időzítés fontos és nem minden jött össze egyből.
Nokia Lumia 610 és Telenoros a kicsike.
A fájlküldés - fogadás már müxik bluetoothon igaz a küldés nagy terjedelmü fájlnál hibát ír ki..
süti beállítások módosítása