Leírás

Ez az oldal tippek trükkök megosztásával foglalkozik, főleg az informatika világából azon belül is a grafika, kiadványszerkesztés témából fogok pár dolgot megosztani.

Címkék

3D (3) AHCI (1) BIOS (1) borító (1) CD (1) CDBrunerXP (1) DVD (1) facebook (1) fogaskerék (1) free (1) frissítés (1) golyó (1) grafikon (1) ikon (1) ingyen (1) ISO (1) jpg (1) kendő (1) képfájl (1) Lumia 920 (1) mikroszálas (1) monitor (1) Nokia (1) pdf (1) png (1) pool (1) rejtett (1) SATA (1) Szoftver (1) tisztítás (1) total commander (1) tv (1) unlock (1) windows 8 (2) Windows Phone (2) Címkefelhő

Kapcsolat

Iratkozz fel a hírcsatornára!

contactBejegyzések
Kommentek

Akár küldhetsz e-mail is az alábbi címre: zega01[kukac]gmail[pont]com

Tipp: A védett PDF

2013.02.22. 20:59 | ZeGa | Szólj hozzá!

Gondolom már sokan futottak már bele olyan pdf fájlba az interneten, amiből ha megpróbáltak kimásolni valamit az egyszerű ctrl+c és ctrl+v billentyűkombinációk segítségével az nem ment. Mégpedig azért nem, mert a fájl készítője azt levédte egy jelszóval. Ugyanígy le lehet védeni akár a nyomtatás lehetőségét is.

De létezik egy igen egyszerű megoldás a problémára, ami persze nem száz százalékos, de azért mindenképpen megér egy próbát. El kell látogatni a www.pdfunlock.com-ra és ott a tallózás gomb megnyomása után ki kell választani a kódolt pdf fájlt majd az unlock feliratú gombra kell kattintani. Egy kis idő múlva megkapjuk az unlockolt pdf-et, amiből ha szerencsénk van már tudunk kimásolni.

Mielőtt ezt bárki megpróbálja azelőtt érdemes engedélyt kérnie a pdf szerzőjétől.

Címkék: pdf unlock

A bejegyzés trackback címe:

https://toptippek.blog.hu/api/trackback/id/tr715099188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása