Leírás

Ez az oldal tippek trükkök megosztásával foglalkozik, főleg az informatika világából azon belül is a grafika, kiadványszerkesztés témából fogok pár dolgot megosztani.

Címkék

3D (3) AHCI (1) BIOS (1) borító (1) CD (1) CDBrunerXP (1) DVD (1) facebook (1) fogaskerék (1) free (1) frissítés (1) golyó (1) grafikon (1) ikon (1) ingyen (1) ISO (1) jpg (1) kendő (1) képfájl (1) Lumia 920 (1) mikroszálas (1) monitor (1) Nokia (1) pdf (1) png (1) pool (1) rejtett (1) SATA (1) Szoftver (1) tisztítás (1) total commander (1) tv (1) unlock (1) windows 8 (2) Windows Phone (2) Címkefelhő

Kapcsolat

Iratkozz fel a hírcsatornára!

contactBejegyzések
Kommentek

Akár küldhetsz e-mail is az alábbi címre: zega01[kukac]gmail[pont]com

Total Commander saját ikon

2012.12.18. 17:00 | ZeGa | Szólj hozzá!

Akik Total Commandert használva gyakran barangolnak a rejtett fájlok között, de nem tudják hogyan lehetne egyszerűen ki-be kapcsolgatni azok láthatóságát azoknak próbálok most segíteni.

Egyszerűen menjünk a beállítások alatt található eszköztár menüpontra ott pedig nyomjuk meg a hozzáadás gombot! A parancs rubrikájába pedig írjuk be ezt: cm_SwitchHidSys

Ha ezzel megvagyunk akkor válasszunk egy ikonfájlt majd kattintsunk az ok gombra és láthatjuk, hogy megjelent az ikonunk a felső menüsorban.

Címkék: ikon total commander rejtett

A bejegyzés trackback címe:

https://toptippek.blog.hu/api/trackback/id/tr834970337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása